Избор на категория
Вашата количка

Малки дигитални етикети 2,5 х 3,5 см

Малки дигитални етикети 2,5 х 3,5 см

Малките етикети за цени за стоки са изработени от картон. Позволяват сгъване или срязване на две. Предлагат се и във вариант с двойно залепващо тиксо за многократна употреба. Посочената цена е за стек от 100 бр.

Съвет: Етикетите за цени в различен цвят са подходящи за поставяне върху артикули, които са в промоция или с преференциална цена, за да се отличават от останалите.

Организирайте продажбите си със стил и етикети за цени

За да бъде добре подреден един търговски обект и всичко в него да е красиво показано, със сигурност има нужда от етикети за цени. По тази причина ние от Джубокс сме насреща, за да ви помогнем да организирате дейността си по впечатляващ начин. Наясно сме колко важен е видът за стимулиране на пазаруването и затова ви осигуряваме различни варианти, така че да изберете тези, които най-добре ще се впишат в цялостната визия на обекта ви.

Какви малки етикети за цени можете да купите от нашия онлайн магазин?

Сред асортимента ни има различни модели и размери етикети за цени, за да можете да изберете най-подходящия начин за представяне на вашите артикули. Произведени са от лидера на родния пазар Джу-бокс (Jue-box) от внимателно подбрани материали, защото държим на качеството на крайния продукт. 

  • От малките етикети за цени имаме единични и двойни варианти, изработени от картон. Предлагат се в стекове от по 100 бр. Можете да ги вземете и с двойно залепващо тиксо за многократна употреба.
  • Единичните етикети за цени са с размери 5х3.5 см и са подходящи за залепване на различни артикули и за поставяне на ценови ленти. Могат да се залепят с двойнозалепваща лента на гърба.
  • Двойните етикети за цени са с размери 2.5х3.5 см в различни цветови комбинации. Позволяват прегъване, така че да бъдат поставени стоящи на рафт пред дадена стока. Другият начин за използването им е като ги разрежете на две. 

Откъде да вземете малки етикети за цени на Джу-бокс (Jue-box)?

Всички модели можете да разгледате в нашия онлайн магазина Cardbg, където за по-лесно ориентиране сме ги разделили в различни подкатегории. След като откриете необходимия за вас вариант, уточнявате броя и с няколко лесни стъпки завършвате поръчката, а ние се заемаме с изпращането ѝ към вас. Можете да сте спокойни, че няма да се наложи да чакате дълго, тъй като сме изключително експедитивни, защото ценим времето и се стараем да го използваме максимално добре.

Ако предпочитате, можете да дойдете и на място в нашия шоурум и магазин в град София. Там ще имате възможността да разгледате и закупите различните етикети за цени, както и да се консултирате с наш представител, който да отговори на въпросите ви. Точната локация, както и другите методи за връзка с нас, можете да видите на страницата Контакти.

Причини да изберете малките етикети за цени на Джубокс:

  • Разполагаме с различни модели и размери етикети за цени;
  • Предлагаме конкурентни цени на нашите модели;
  • Изработени са в България от един от лидерите в бранша;
  • Можем да доставим нужните етикети за цени в кратки срокове.
Продуктов код: 1-16
Цената е за стек от 100 бр двойни етикети...
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 1-17
Цената е за стек от 100 бр двойни етикети...
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 1-18
Цената е за стек от 100 бр двойни етикети...
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 1-21
Етикетът е изработен от плътен бял картон.Посочената цена е за стек от 100 бр етикети.Подходящ е за поставяне на ценови ленти.Може да се залепи двойнозалепваща лента на гърба и да се ползва за залепване на различни артикули.Желаната цена се получава чрез задраскване с червен перманентен маркер на из..
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 1-43
Етикетът е изработен от плътен бял картон.Посочената цена е за стек от 100 бр етикети.Подходящ е за поставяне на ценови ленти.Може да се залепи двойнозалепваща лента на гърба и да се ползва за залепване на различни артикули.Желаната цена се получава чрез задраскване с перманентен маркер на излишните..
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 1-23
Етикетите са по 2 на лепенка Представляват изцяло лепенка..
4.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

Малки двойни етикети за цени в светло зелен цвят
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 1-19
Цената е за стек от 100 бр двойни етикети...
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Малки двойни етикети за цени в светло син цвят
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 1-20
Цената е за стек от 100 бр двойни етикети...
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Етикети лепенки за цени, 200 етикета в стек
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 1-24
Етикетите представляват изцяло лепенка Можете да ги срежете на 2, да ги залепите изцяло върху различни повърхности..
4.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 9 от общо 9 резултата (1 стр.)