Избор на категория
Вашата количка

Етикети за бутилки

Етикети за бутилки

Етикети за цени на бутилки. Удобни и практични етикети от картон за многократна употреба.


Дигитални етикети за бутилки. Етикети за цени на стоки.

Етикети за бутилки

Картонени етикети за цени за поставяне на гърлото на бутилката в цвят бяло, червено и жълто.

Етикетите са изключително удобни за ползване в различни магазини, в които се продават бутилиран алкохол и безалкохолни напитки. 

Универсални са като размер и са подходящи за бутилки с различен диаметър на гърлото. Предимство е, че етикетите могат да се ползват многократно. За алкохола на преференциална цена предлагаме и етикети за продукти в промоция

Етикетите за бутилка са по дизайн и с изключителни авторски права на фирмата Джу-бокс (Jue-box). Законът забранява всякакъв вид копиране и възпроизводство на етикетите за бутилка.

Направете предложенията си по-атрактивни с етикети за бутилки

Ако във вашия обект продавате алкохол и безалкохолни напитки, то несъмнено имате нужда от етикети за бутилки. При нас ще намерите красиви варианти по дизайн на специалистите от Джу-бокс (Jue-box), водещ български производител на картички, покани и етикети. Можете да избирате между различни модели и цветови комбинации, за да направите предложенията си по-атрактивни за клиентите.

С тяхна помощ по-лесно и по красив начин ще привлечете вниманието. Подходящи са за закачване на гърлото на бутилката или на някакъв друг артикул, а цената се изписва ръчно или пък я залепвате върху етикета за бутилка.

С какви етикети за бутилки разполага онлайн магазинът на Джубокс?

Имаме чудесни варианти за поставяне на гърлото само за изписване на цената, както и други с поздрав „Наздраве“. Също така можете да закупите и висящи етикети за бутилки, идеални и за аранжировки. Направени са от крафтов картон, някои от рециклиран дебел картон.

Откъде да вземете етикетите за бутилки, предлагани от нашия онлайн магазин?

Всички предложения можете да разгледате в нашия електронен магазин, откъдето да поръчате бързо и лесно. Просто изберете модел, отбележете желания брой етикети за бутилки и с кратки стъпки завършете поръчката. От нас остава да ви изпратим желаните модели в кратки срокове.

Другият начин да закупите от различните етикети за бутилки на Джубокс е като ни посетите на място в нашия шоурум и физически магазин. Той се намира в град София, ж.к. Младост 1. На място ще се срещнете с наш сътрудник, който с радост ще отговори на всичките ваши въпроси. Точния адрес, както и останалите начини за връзка с екипа ни, ще откриете на страницата Контакти.

Предимства на етикетите за бутилки на борса за картички и покани Джубокс:

  • Универсален размер, подходящ за различно големи бутилки;
  • Български производител - Джу-бокс (Jue-box), който е дългогодишен лидер на родния пазар;
  • Авторски дизайн;
  • Атрактивни цени;
  • Качествени материали;
  • Бърза доставка.
Продуктов код: 1-13
Етикетите са с изцяло черна основа и жълти цифри...
6.00 лв.
Продуктов код: ML61
Етикетите са подходящи за закачане на гърлото на бутилка или друг артикул. Цената се изписва на ръка или тя може да се залепи върху етикета Цената е за пакет от 25 броя Етикетите се продават без канапа. Модели на канап тук..
2.50 лв.
Продуктов код: ASH26
Етикетите са подходящи за закачане на гърлого на бутилка или друг артикул. Цената се изписва на ръка или тя може да се залепи върху етикета Цената е за пакет от 50 броя..
9.90 лв.
Продуктов код: ML60
Посочената цена е за 25 броя. Етикетите са от рециклиран дебел картон. Цената не включва канап за прикрепяне на бутилката. Естествен канап - 50 м. може да поръчате от тук Естествен коноп - 20 м Етикетът може да се закачи с канап, рафия, тел или друго по избор. Цената се надписва на ръка или мо..
2.50 лв.
от 1 до 19 от общо 19 резултата (1 стр.)