Избор на категория
Вашата количка

Етикети за бутилки

Дигитални етикети за бутилки. Етикети за цени на стоки.

Етикети за бутилки

Картонени етикети за цени за поставяне на гърлото на бутилката в цвят бяло, червено и жълто.

Етикетите са изключително удобни за ползване в различни магазини, в които се продават бутилиран алкохол и безалкохолни напитки. 

Универсални са като размер и са подходящи за бутилки с различен диаметър на гърлото. Предимство е, етикетите че се ползват многократно. За алкохола на преференциална цена предлагаме и етикети за продукти в промоция

Етикетите за бутилка са по дизайн и с изключителни авторски права на фирмата.

Законът забранява всякакъв вид копиране и възпроизводство на етикетите за бутилка.

Етикетите са подходящи за закачане на гърлого на бутилка или друг артикул. Цената се изписва на ръка или тя може да се залепи върху етикета Цената е за пакет от 50 броя..
9.70 лв.
Продуктов код: ML61
Етикетите са подходящи за закачане на гърлото на бутилка или друг артикул. Цената се изписва на ръка или тя може да се залепи върху етикета Цената е за пакет от 50 броя Етикетите се продават без канапа. Модели на канап тук..
2.50 лв.
Продуктов код: ML60
Посочената цена е за 25 броя. Етикетите са от рециклиран дебел картон. Цената не включва канап за прикрепяне на бутилката. Естествен канап - 50 м. може да поръчате от тук Естествен коноп - 20 м Етикетът може да се закачи с канап, рафия, тел или друго по избор. Цената се надписва на ръка или може да ..
2.50 лв.
Продуктов код: 1-13
Етикетите са с изцяло черна основа и жълти цифри...
6.00 лв.
от 1 до 18 от общо 18 резултата (1 стр.)