Избор на категория
Вашата количка

Етикети за бутилки

Продуктов код: 1-13
Етикетите са с изцяло черна основа и жълти цифри...
6.00 лв.
Продуктов код: ML61
Етикетите са подходящи за закачане на гърлото на бутилка или друг артикул. Цената се изписва на ръка или тя може да се залепи върху етикета Цената е за пакет от 50 броя Етикетите се продават без канапа. Модели на канап тук..
2.50 лв.
Продуктов код: ML72
Етикетите са подходящи за закачане на гърлого на бутилка или друг артикул. Цената се изписва на ръка или тя може да се залепи върху етикета Цената е за пакет от 50 броя..
9.70 лв.
Продуктов код: ML60
Посочената цена е за 25 броя. Етикетите са от рециклиран дебел картон. Цената не включва канап за прикрепяне на бутилката. Естествен канап - 50 м. може да поръчате от тук Естествен коноп - 20 м Етикетът може да се закачи с канап, рафия, тел или друго по избор. Цената се надписва на ръка или мо..
2.50 лв.
от 1 до 19 от общо 19 резултата (1 стр.)

Етикети за цени на бутилки. Удобни и практични етикети от картон за многократна употреба.Дигитални етикети за бутилки. Етикети за цени на стоки.

Етикети за бутилки

Картонени етикети за цени за поставяне на гърлото на бутилката в цвят бяло, червено и жълто.

Етикетите са изключително удобни за ползване в различни магазини, в които се продават бутилиран алкохол и безалкохолни напитки. 

Универсални са като размер и са подходящи за бутилки с различен диаметър на гърлото. Предимство е, етикетите че се ползват многократно. За алкохола на преференциална цена предлагаме и етикети за продукти в промоция

Етикетите за бутилка са по дизайн и с изключителни авторски права на фирмата.

Законът забранява всякакъв вид копиране и възпроизводство на етикетите за бутилка.