Избор на категория
Вашата количка

Елегантна покана за юбилей за жена за 50, 60, 70, 80 години

Елегантна покана за юбилей за жена за 50, 60, 70, 80 години

Елегантна покана за юбилей за жена за 50, 60, 70, 80 години

 • Размер в см.: 13x18.7
 • Включен ли е плик в цената: Не
 • Продуктов код: 9115
Цена:
3.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Отстъпки за количества

30 бр. или повече за 2.50 лв.
50 бр. или повече за 1.80 лв.

цените са с вкл. ДДС

Минимален брой за поръчка: 10

Елегантна покана за юбилей за жена за 50, 60, 70, 80, 90 годишен юбилей. Моделът е подходящ за всякакъв юбилей. Годините и текстът се отпечатват допълнително.

Текст за покана за юбилей може да разгледате и да изберете от тук.

Защо е хубаво да поканим гостите си с покана за юбилей?

Поканата за юбилей играе важна роля в организирането и създаването на празничната атмосфера на събитието. Ето някои причини защо е хубаво да поканим гостите си с покана за юбилей:

 1. Формалност и уважение: Поднасянето на реална реална, а не електронна картичка показва уважение към гостите, като им дава специално внимание и ги кара да се чувстват важни за вас и за събитието.

 2. Информация и организация: Предоставя се важна информация за събитието, като дата, час, място и тематика. Това улеснява гостите в планирането и подготовката им за събитието.

 3. Личен почерк: Чрез поканата можете да покажете вашия личен стил и творчество. Дизайнът и текстът на поканата могат да отразят вашата индивидуалност и характера на празненството.

 4. Очакване и вълнение: Една красива и добре направена покана може да създаде очакване и вълнение у гостите за предстоящия юбилей. Това допринася за позитивната енергия и настроение на събитието.

 5. Организационна помощ: Получаването на потвърждения от гостите след като предварително сте ги поканили лично помага за по-добрата организация на събитието, като брой места, храна и други важни детайли.

 6. Спомен и сувенир: Поканата може да се превърне в красив спомен или сувенир от специалния ден. Много хора запазват поканите от важни събития като спомен.

 7. Културна традиция: В много култури изпращането на покани е традиция, която придава допълнителна стойност и значимост на събитието.

Изпращането на покана за юбилей е не само практично, но и символично действие, което създава по-добра атмосфера и допринася за успешното и запомнящо се празненство.

Начини на доставка:

 • Предварително направени поръчки по телефон или през сайта може да вземете на място от наш офис в град София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев № 5, бл. 49 А, офис 2 (отваряне на карта)
 • Ако желаете пратката да е по куриер, работим с Еконт. Доставката е за ваша сметка. Цените са според тарифния план на куриера.

Поръчки направени след 15 часа се обработват на следващия работен ден.

Начини на плащане:

 • На място в офиса ни в град София в брой
 • На куриер в брой /наложен платеж/
 • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получена сума/

Може да харесате още

Поканата се изработва от луксозен тъмно син перлен картон. Моделът не е наличен, изработва се само по поръчка. Текстът се отпечатва също на перла. ..
3.75 лв.

цената е с вкл. ДДС

Поканата е подходяща за всякакъв повод. Надписът "Покана" от лицевата страна се отпечатва допълнително и е по ваше желание. На това място може да бъд..
2.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Поканата е изработена от ефектен бял картон с отпечатани черни елементи. Поканата е подходяща за всякакъв повод.Надписът "Покана" от лицевата стр..
2.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Елегантна покана изработена от висококачествен зелен перлен картон с екрю подлистник.От лицевата страна на поканата се отпечатват годините, възможно е..
3.50 лв.

цената е с вкл. ДДС