Избор на категория
Вашата количка

Детска картичка за рожден ден за момиче с пожелания

Детска картичка за рожден ден за момиче с пожелания
Ново

Детска картичка за рожден ден за момиче с пожелания

 • Размер в см.: 10,5x16
 • Включен ли е плик в цената: Да
 • Продуктов код: 323
Цена:
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Двойна картичка за малки момиченца и за техните родители. Предлага се както на дребно, така и на едро като търговците ползват най-ниските ни цени на едро. Дизайнът и идеята са на българския производител на картички Джу бокс.

С нашия изчистен и изпълнен с цветове модел можете да зарадвате всяко малко дете, което има рожден ден, а също и неговите родители. Защото посланието е не само към рожденичката, но и към тях.

Картичката е с красиво авторско пожелание от вътрешната страна и се чете след отваряне. Максимално ви улесняваме, тъй като не е нужно да пишете допълнителни текстове за рожден ден

На лицето на картичката пише: "Честит рожден ден! На най-прекрасното момиченце.

А след като отворите модела, ще прочетете: "На най-щастливите мама и тати! Мили родители, нека вашето пораснало слънчице да ви радва, да ви дава топлина и много радост, да расте здраво и щастливо, обградено само от любов и щастие! Честит празник!"

Защо подаряваме картичка за рожден ден на малко момиченце?

Подаряването на картички за празника на малките принцеси може да има множество причини, които отразяват особените моменти и връзката между човека, който поднася картичката и детето. Ето няколко възможни причини, за да подарим точно цветна честитка:

 • Изразяване на любов и обич: Картичките за рожден ден са чудесен начин да изразим нашата нежност, обич и добри пожелания по повод рождения ден. В случая с модела на Джу бокс изразяваме отношение не само към детето, но и към неговите родители.
 • Съхранение на спомени: Физическите картонени картички могат да бъдат съхранявани като чудесен спомен от празничния ден. Когато момиченцето порасне, тя може да разглежда тези картички и да се връща към специалните моменти от своето детство.
 • Стимулиране на въображението: Някои картички за рожден ден са изработени с ярки цветове и забавни дизайни, които могат да стимулират въображението и радостта на малките деца. Моделът, който предлага нашата българска фирма, е точно такъв - пъстър и забавен.
 • Обучение за ценностите на подаръка: Подаряването на картичка на дете може да бъде начин да я научим за важността на даването, топлотата между хората и как малките жестове могат да направят някого щастлив.
 • Персонален и уникален подарък: Честитката може да бъде украсена или избрана специално за детето, което прави подаръка по-личен и уникален. Това показва, че сте се постарали да изберете нещо специално за нейния ден.

В крайна сметка, подаряването на картичка на малко момиченце е не само начин да изразите пожеланията си, но и начин да създадете по-специален и запомнящ се момент в нейния детски свят.

Предлагаме още пожелания за детския празник, които може да ползвате при надписването на вашите честитки.

Пожелания за детски рожден ден:

"За момиченце, пълно с усмивки и сълзи от радост!

Пожелавам ти:

Мигове на вълшебство, които да превръщат детските ти дни в приказни приключения.

Море от сладки изненади и торти с плодове на щастие.

Приятели като звезди винаги да има около теб, изпълнени с любов и подкрепа.

Училищни успехи, които да са ти стъпка към бъдещето.

Много смях и безброй игри, които да напълнят твоите дни с веселие.

Обич и топлота от всички около теб.

Честит рожден ден, принцесо! Нека този ден е точно толкова специален, колкото и ти си за нас!"

Начини на доставка:

 • Предварително направени поръчки по телефон или през сайта може да вземете на място от наш офис в град София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев № 5, бл. 49 А, офис 2 (отваряне на карта)
 • Ако желаете пратката да е по куриер, работим с Еконт. Доставката е за ваша сметка. Цените са според тарифния план на куриера.

Поръчки направени след 15 часа се обработват на следващия работен ден.

Начини на плащане:

 • На място в офиса ни в град София в брой
 • На куриер в брой /наложен платеж/
 • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получена сума/

Може да харесате още

Минимален брой за търговци -5 бр.Текст на картичката: "За теб! Наздраве за твоя рожден ден! Много здрав бъди, джобове пълни с пари! Радост, щастие, ..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картички за рожден ден с маргаритки
✈ Очакваме доставка
Минимален брой за търговци -5 бр.Текст на картичката: "Нека всичко, което си пожелаеш, да се сбъдне!"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС